EN

ایمپلنت دندان

هزینه ایمپلنت دندان 1403

دکتر مژگان آزادخواه بهترین دندانپزشک در تهران با سابقه بیش از 24 سال در زمینه انجام تمامی درمان های دندانپزشکی از جمله ایمپلنت دندان و ارتودنسی در خدمت شما است. با مشاهده ویدیوی مقابل با این دکتر باتجربه بیشتر آشنا شوید.

ایمپلنت دندان چیست؟

ایمپلنت دندانی یک وسیله پزشکی است که از طریق جراحی در فک کاشته می شود تا توانایی جویدن را برگرداند و یا ظاهر فرد را زیباتر کند. ایمپلنت از تاج، بریج یا دندان مصنوعی پشتیبانی می کنند. در واقع ایمپلنت دندانی ریشه مصنوعی دندانی است که با جراحی در استخوان فک جاسازی می شود. آنها یک گزینه درمانی جایگزین پس از از دست دادن یا کشیدن دندان هستند. ایمپلنت‌های دندانی معمولاً بسیار بادوام هستند و وقتی با روکش پوشانده می‌شوند، به خوبی ظاهر و احساس یک دندان طبیعی را ایجاد می‌کنند. بعد از سالها ایمپلنت دندان همچنان یک گزینه درمانی محبوب برای اکثر بیمارانی هستند که یک یا تعدادی از دندان های خود را از دست داده اند. 

هنگامی که دندانی به دلیل آسیب یا بیماری از دست می‌رود، فرد می‌تواند عوارضی مانند از دست دادن سریع استخوان فک، گفتار ناقص یا تغییر در الگوهای جویدن را تجربه کند که این منجر به ناراحتی می‌شود. جایگزینی دندان از دست رفته با ایمپلنت دندان می تواند کیفیت زندگی و سلامت بیمار را به طور قابل توجهی بهبود بخشد. در واقع ایمپلنت های دندانی ریشه های جایگزین دندان هستند. آنها پایه ای قوی برای دندان های ثابت (دائمی) یا متحرک هستند که مطابق با دندان های طبیعی شما ساخته شده اند. ایمپلنت ها نسبت به پروتزهای مصنوعی، که دندان های مصنوعی متحرک هستند، مزایای بیشتری دارند. ایمپلنت منجر به کاهش خطر ایجاد حفره در دندان های مجاور می شود و منجر به نگهداری بهتر استخوان در محل دندان از دست رفته می شود.

در کلینیک دکتر آزادخواه امکان دریافت وام فوری 50 میلیون تومانی برای ایمپلنت دندان امکان پذیر است. 

درخواست مشاوره ایمپلنت دندان

این فرم تنها یک درخواست رزرو است. در صورتی که عجله دارید بهتر است با مطب دندانپزشک در تهران تماس گرفته و رزرو خود را قطعی کنید و یا از طریق رزرو آنلاین سایت، اقدام به گرفتن نوبت خود کنید.

ساعت کاری مطب دندانپزشکی

فیلم ایمپلنت دندان

ایمپلنت فوری

ایمپلنت یک روزه یا ایمپلنت فوری ابزاری است که به کمک آن، کاشتدندان و پروسه ترمیم دهان در یک روز انجام می‌شود. این روش برای کسانی که می‌خواهند به سرعت دندان‌هایشان را ایمپلنت کنند، مناسب است.

در این روش، پس از معاینه شما، دندانپزشک با استفاده از تصاویر پرتویی و سایر فناوری‌های پزشکی، برنامه‌ریزی کاشت دندان را انجام می‌دهد. سپس، در روز انجام عمل، ابتدای کلیه مراحل کاشت دندان از جمله جراحی، نصب دندان و ترمیم دهان انجام می‌شود. در این روش، دندانپزشک برای کاشت دندان، از تکنیک‌هایی مانند فرم‌سازی سریع استفاده می‌کند که به طور کلی، به کاهش زمان نصب دندان کمک می‌کند.

استفاده از روش ایمپلنت فوری و یک روزه دندان، برای افرادی که برای جایگزینی دندان‌های خود به دنبال یک روش سریع و کم هزینه هستند، مناسب است. با این حال، برای تصمیم‌گیری در مورد استفاده از این روش، بهتر است با بهترین دکتر ایمپلنت دندان در تهران مشورت کنید و از او در مورد مزایا و معایب این روش، هزینه‌های مربوطه و زمان‌بندی دقیق این روش سوال کنید.

آیا ایمپلنت دندان درد دارد؟

ایمپلنت های دندانی معمولاً در طول عمل دردناک نیستند. این فرآیند شامل باز کردن بافت دهان توسط جراح و ایجاد سوراخ در استخوان زیر لثه‌ها می‌شود که یک ریشه دائمی برای دندان مصنوعی جایگزین ایجاد می‌کند. کل عمل تحت بی حسی موضعی انجام می شود، بنابراین در طول جراحی احساس درد نمی کنید.اگر همه چیز همانطور که باید بهبود یابد، درد پس از ایمپلنت دندان باید موقتی باشد. درد شما ممکن است 3 تا 5 روز بعد از عمل ادامه داشته باشد و ممکن است فقط به مدت 1 یا 2 روز نیاز به مصرف داروهای مسکن داشته باشید. این امکان وجود دارد که در صورت تمایل، روز بعد از عمل، فعالیت های روزانه خود را از سر بگیرید. ممکن است برای مدتی طولانی تر ورم، کبودی و سفتی فک داشته باشید. این علائم باید طی 7 تا 10 روز پس از جراحی محو شوند.

اطلاعات مفید: عصب کشی دندان

عوارض ایمپلنت دندان یا عصب کشی

انواع ایمپلنت دندان

نوع ایمپلنت دندانی به نیازهای خاص بیمار و ارزیابی دندانپزشک بستگی دارد. در اینجا برخی از انواع اصلی ایمپلنت های دندانی بر اساس فیکسچر آنها آورده شده است. برای مطالعه دقیق در مورد انواع آنها روی متن لینک شده کلیک کنید. 

  • ایمپلنت اندوستال: ایمپلنت اندوستال رایج ترین نوع ایمپلنت دندان هستند. شکل آنها مانند پیچ ها، استوانه ها یا تیغه های کوچک است و در استخوان فک قرار می گیرند. آنها یک یا چند دندان جایگزین را نگه می دارند. اگر بیمار قبلاً دندان مصنوعی یا پل داشته باشد، ایمپلنت اندوستال توصیه می شود.
  • ایمپلنت های زیر پریوستال: این ایمپلنت ها بالای استخوان فک قرار می گیرند. آنها پایه های فلزی هستند که زیر لثه قرار می گیرند و از طریق لثه آن را در جای خود نگه می دارند. اگر بیمار نتواند از پروتزهای معمولی استفاده کند، استخوان فک طبیعی کافی برای نگه داشتن ایمپلنت اندوستال را نداشته باشد، یا مایل به انجام عمل بزرگ کردن استخوان برای ساختن استخوان نباشد، ایمپلنت ساب پریوستال توصیه می شود.
  • ایمپلنت های مینی: این ایمپلنت ها کوچکتر از اکثر ایمپلنت های دندانی رایج هستند و عمدتاً برای تثبیت دندان مصنوعی تحتانی استفاده می شوند. آنها در دسته تکنیک های کمتر تهاجمی قرار می گیرند.
  • ایمپلنت All-on-4: این جایگزینی برای قرار دادن یک قوس کامل از دندان های جایگزین است. چهار ایمپلنت دندانی در استخوان موجود قرار داده می شود و نیازی به پیوند استخوان نیست. اباتمنت های مخصوصی استفاده می شود تا بتوان یک مجموعه موقت از دندان های جایگزین را در همان روز قرار داد.
  • پل با پشتیبانی از ایمپلنت: این ایمپلنت ها برای افرادی که چندین دندان از دست رفته دارند ایده آل هستند. ایمپلنت به عنوان یک لنگر برای بریج عمل می‌کند و با جلوگیری از حرکت دندان‌های دیگر، عملکرد را بازیابی می‌کند.
  • ایمپلنت های دندانی 3 به 6: این جایگزینی برای پروتزهای ایمپلنت نگهدارنده است. این شامل سه پل دندانی جداگانه است که به شش ایمپلنت دندانی متصل شده است.

هر کدام از این نوع ایمپلنت ها مزایا و معایب خود را دارند و انتخاب ایمپلنت به عواملی مانند نیازهای خاص بیمار، سلامت دندان ها و استخوان فک باقی مانده و ارزیابی دندانپزشک بستگی دارد. مهم است که این گزینه ها را با دندانپزشک خود در میان بگذارید تا بهترین درمان را برای شما تعیین کند. 

مطالعه بیشتر: ایمپلنت دیجیتال چیست؟

گالری تصاویر مطب

نمونه درمان ایمپلنت دندان

در زیر برخی از نمونه درمان ایمپلنت دندان انجام شده توسط دکتر مژگان آزادخواه، مشاهده می نمایید. در صورتی که مایل به مشاهده نمونه درمان های بیشتری هستید کافی است روی دکمه زیر کلیک کنید.

مزایای ایمپلنت دندان

ایمپلنت های دندانی مزایای متعددی نسبت به درمان های سنتی دندان مانند پروتز و بریج دارند. در اینجا برخی از مزایای ایمپلنت دندان ذکر شده است:

  • 1. دوام ایمپلنت: ایمپلنت های دندانی بسیار بادوام هستند و وقتی با روکش پوشانده می شوند، ظاهر و حس یک دندان طبیعی را دارند. آنها می توانند بیشتر از روش های دیگر دوام بیاورند و نرخ موفقیت بالای 97٪ برای 10 سال را دارند.
  • 2. جلوگیری از از دست دادن استخوان: ایمپلنت های دندانی ممکن است به جلوگیری از تحلیل استخوانی که پس از از دست دادن دندان رخ می دهد کمک کند. مطالعات نشان داده اند که به نظر می رسد ایمپلنت ها با کاهش سرعت تحلیل استخوان، تأثیر قابل توجهی بر حفظ سلامتی دندان دارند.
  • 3. ظاهر و احساس طبیعی: ایمپلنت های دندانی ظاهر و احساس یک دندان طبیعی را دنبال می کنند و نسبت به درمان های جایگزین مانند دندان مصنوعی احساس راحتی بیشتری دارند.
  • 4. گفتار و تغذیه بهبود یافته: ایمپلنت های دندانی هنگام جویدن و صحبت کردن بیشتر از دندان مصنوعی یا بریج های سنتی شبیه دندان های طبیعی شما هستند. آنها همچنین با پر کردن سوراخ‌هایی در دندان‌ها که باعث تغییر در نحوه عبور هوا از دهان شما هنگام صحبت می‌شود، به حفظ الگوهای گفتاری شما کمک می کنند.
  • 5. بهبود سلامت دهان: ایمپلنت های دندانی نیازی به کشیدن سایر دندان ها ندارند. از آنجایی که دندان‌های مجاور برای انجام ایمپلنت تغییر نمی‌کنند، تعداد بیشتری از دندان‌های خودتان دست نخورده باقی می‌مانند و سلامت دهان و دندان در درازمدت را بهبود می‌بخشد.
  • 6. حمایت از سلامت تغذیه: ایمپلنت ها با کمک به شما در جویدن صحیح، از توانایی شما برای خوردن طیف وسیع تری از مواد مغذی حمایت می کنند.
  • 7. اعتماد به نفس بهبود یافته: ایمپلنت های دندانی می توانند لبخندتان را به شما بازگردانند و به شما کمک کنند احساس بهتری نسبت به خودتان داشته باشید.
  • 8. راحتی: ایمپلنت های دندانی ناراحتی و خجالت برداشتن پروتزهای مصنوعی را ندارند و همچنین نیاز به چسب های نامرتب را برای نگه داشتن آنها در جای خود از بین می برند.
  • 9. پشتیبانی از استحکام استخوان فک: ایمپلنت های دندانی به حفظ قوی استخوان فک کمک می کند و از افتادگی عضلات صورت به سمت داخل جلوگیری می کند.
  • 10. مزایای بلندمدت: هزینه ایمپلنت های دندانی در ابتدا بالاتر است، اما از آنجایی که طول عمر ایمپلنت بسیار بالاست بنابراین در طولانی مدت بسیار به صرفه هستند و از هزینه های دوباره جلوگیری می کنند.

به یاد داشته باشید، در حالی که ایمپلنت های دندانی مزایای زیادی دارند، برای همه مناسب نیستند. مهم است که گزینه های خود را با دندانپزشک خود در میان بگذارید تا تعیین کنید که آیا این بهترین گزینه درمانی برای شما است یا خیر. برای آگاهی از هزینه ایمپلنت دندان کافی است با مطب تماس گرفته و یا فرم مربوطه را پر کنید تا با شما تماس گرفته شود. 

اطلاعات بیشتر: جراحی دندان عقل

راه های ارتباطی

اطلاعات تماس

جهت ارتباط و انجام ایمپلنت دندان در تهران با کلینیک دندانپزشکی دکتر آزادخواه، از روش های ارتباطی زیر استفاده کنید. رزرو تلفنی و اینترنتی نیز امکان پذیر می باشد.

قیمت ایمپلنت دندان در تهران

هزینه ایمپلنت برای هر فرد با توجه شرایط دندانی متفاوت است. علاوه بر این نوع برند استفاده شده، تعداد دندان های نیاز به ایمپلنت و … بر قیمت ایمپلنت تاثیر می گذارد. به طور خلاصه هزینه ایمپلنت با روکش دندان در سال 1403 در مطب دکتر مژگان آزادخواه از 15 میلیون تومان شروع و ممکن است با توجه به برند ایمپلنت و شرایط فرد تا 30 میلیون تومان افزایش یابد. 

وام ایمپلنت دندان

در کلینیک دکتر آزادخواه امکان دریافت وام فوری 50 میلیون تومانی برای ایمپلنت دندان امکان پذیر است. 

در حالت کلی هزینه ایمپلنت در سال 1403 تحت تأثیر عوامل مختلفی است:

  • مواد ایمپلنت: ایمپلنت های تیتانیوم به دلیل دوام و زیست سازگاری معمولا مورد استفاده قرار می گیرند، اما قیمت آن ها نسبت به هزینه ایمپلنت های زیرکونیا بیشتر است.
  • پیچیدگی پرونده بیمار: تعداد دندان های از دست رفته، نیاز به پیوند استخوان یا لیفت سینوس، وجود بیماری یا عفونت لثه و شرایط از قبل موجود بهداشت دهان و دندان می تواند بر هزینه تأثیر بگذارد.
  • اهمیت تجربه پزشک در هزینه ایمپلنت: متخصصان با تجربه بیشتر اغلب هزینه ایمپلنت بیشتری برای جراحی تخصصی ایمپلنت دندان دریافت می کنند.
  • محل ارائه دهنده: هزینه زندگی در مناطق خاص می تواند بر هزینه ایمپلنت تأثیر بگذارد. قیمت ایمپلنت دندان در تهران معمولا بیشتر از شهرستان های دیگر است.
  • روش های اولیه دندانپزشکی: اگر قبل از کاشت ایمپلنت نیاز به کشیدن دندان باشد، قیمت ایمپلنت دندان افزایش می یابد.
  • پوشش بیمه: بسیاری از شرکت های بیمه کاشت ایمپلنت را یک روش انتخابی می دانند و فقط قسمت تاج ایمپلنت را پوشش می دهند.
  • هزینه های اضافی: سایر هزینه های ایمپلنت دندان ممکن است شامل داروهای بدون نسخه یا نسخه ای باشد.

بسته به نیازها و شرایط خاص فرد، قیمت ایمپلنت می تواند بسیار متفاوت باشد. بنابراین توصیه می شود برای برنامه ریزی دقیق درمان و برآورد هزینه ایمپلنت با یک دندانپزشک مجرب مشورت کنید. برای آگاهی از هزینه ایمپلنت دندان در تهران با  توجه به شرایط دندانی شما با مطب دکتر آزادخواه تماس بگیرید و یا فرم مربوطه را پر کرده تا با شما تماس حاصل شود.

لینک مفید: درمان ریشه دندان

کاندیدای ایمپلنت دندان

ایمپلنت دندان

کاندیدهای ایمپلنت دندان باید از سلامت دهان و دندان عالی و بدون بیماری های فعال لثه مانند التهاب لثه یا پریودنتیت یا مشکلات دندانی درمان نشده برخوردار باشند. لثه های سالم بسیار مهم هستند زیرا پایه ای پایدار برای ایمپلنت فراهم می کنند و یکپارچگی موفقیت آمیز با استخوان فک را تقویت می کنند. تراکم استخوان کافی، رفاه کلی و تعهد به مراقبت های پس از ایمپلنت نیز از عوامل مهم است. بیماران باید از سیگار کشیدن و مصرف الکل و دخانیات اجتناب کنند. همچنین برای بیمار بسیار مهم است که به یک روال مراقبت های پس از آن از جمله اقدامات منظم بهداشت دهان و دندان و قرار ملاقات های بعدی با متخصص ایمپلنت متعهد شود.

اطلاعات مفید: متخصص ارتودنسی در تهران

مراحل ایمپلنت دندان در تهران

روش های کاشت دندان یا ایمپلنت دندان مجموعه ای از مراحل است که توسط جراحان دهان و دندان برای جایگزینی دندان های از دست رفته با دندان مصنوعی یا ایمپلنت دندان انجام می شود. این فرآیند با مشاوره اولیه برای ارزیابی سلامت بیمار و وضعیت استخوان فک او آغاز می شود. سپس جراح ایمپلنت را در استخوان فک قرار می دهد که پس از آن تا یک دوره بهبودی که استخوان در اطراف ایمپلنت رشد می کند، ادامه دارد. هنگامی که استخوان به طور کامل بهبود یافت، یک اباتمنت روی ایمپلنت قرار می گیرد و یک تاج دندان در بالای آن قرار می گیرد. این روش با دستورالعمل های مراقبت های بعد و معاینات منظم به پایان می رسد. ایمپلنت دندانی زمانی که به درستی و توسط متخصص مناسب انجام شود، یک گزینه ایمن و موفق برای جایگزینی دندان هستند. هزینه ایمپلنت دندان در تهران و در مطب دکتر مژگان آزادخواه بسته به عوامل متعددی متفاوت است، از جمله اینکه آیا نیاز به هر گونه روش اضافی برای آماده سازی دهان برای جراحی وجود دارد یا خیر.

این فرم تنها یک درخواست رزرو است. در صورتی که عجله دارید بهتر است با مطب تماس گرفته و رزرو خود را قطعی کنید و یا از طریق رزرو آنلاین سایت، اقدام به گرفتن نوبت خود کنید.

ساعت کاری

طول عمر ایمپلنت دندان

معمولاً طول عمر کاشت ایمپلنت دندان نسبتاً زیاد است اما بر اساس نحوه نگهداری افراد نیز می‌تواند متغیر باشد. طول عمر حدود ۲۰ سال است و باید تمام نکات بهداشتی گفته شده توسط دکتر را رعایت کنید تا بعد از انجام آن نیاز به درمان مجدد نداشته باشید. در واقع طول عمر به فاکتورهای زیادی بستگی دارد و میزان موفقیت یا شکست آن به سلامتی فردی که تحت درمان قرار میگیرد، داروهای که مصرف می کند، میزان یکپارچگی بافت های استخوانی و سلامت بافت های دهان بستگی دارد. همچنین موقعیت قرار گیریو زاویه دندان های مجاور می تواند بسیار مهم باشد. میزان موفقیت آن با توجه به شبیه سازی آزمایشگاهی یا با استفاده از شبیه سازی CAD/CAM و توموگرافی کامیپوتری تعیین می شود.

از عوامل اصلی موفقیت و پایداری طولانی مدت، یکپارچگی استخوانی و داشتن لثه سالم می باشد. اما از آنجایی که هر دو ممکن است پس از کشیدن دندان آتروفی شوند، گاهی اوقات برای بازسازی استخوان و لثه ایده آل نیاز به اقدامات پیش مصنوعی مانند لیفت سینوس یا پیوند لثه است. در صورت جوش نخوردن صحیح یا عدم رعایت مراقبت‌های لازم پس از انجام عمل، ممکن است دندان دچار پوسیدگی و عفونت شود. علاوه بر این موارد جنس مواد به کار رفته در طول عمر آن تأثیر زیادی دارد. هرچه جنس به کار رفته مقاوم‌تر باشد، احتمال شکستگی آن نیز کاهش پیدا می‌کند و در نتیجه طول عمر استفاده از آن نیز افزایش پیدا می کند. به همین دلیل بهتر است برای درمان دندان خود از متخصص ایمپلنت دندان و مراکز مجهز و کاملاً معتبر استفاده کنید تا خطر و عوارض خاصی را نیز تجربه نکنید و مجبور به متحمل شدن هزینه دو برابری نیز نشوید. 

مراقبت های بعد از ایمپلنت دندان

پس از جراحی ایمپلنت دندان، پیروی از دستورالعمل های مراقبتی خاص برای اطمینان از بهبود موفقیت آمیز و طول عمر ایمپلنت بسیار مهم است. در اینجا یک راهنمای گام به گام در مورد آنچه که باید بعد از ایمپلنت دندان انجام دهید آمده است:

  • 1. مراقبت های مناسب را بلافاصله بعد از جراحی شروع کنید: به محض پایان عمل جراحی، استراحت کنید. از لمس ناحیه ایمپلنت خودداری کنید و از شستشوی شدید دهان خودداری کنید.
  • 2. رعایت بهداشت دهان و دندان: بافت های نرم اطراف ایمپلنت شما نیاز به محیطی تمیز برای بهبودی دارند. دندان های خود را مانند معمول شب بعد از جراحی مسواک بزنید اما از تماس با ایمپلنت خودداری کنید. بعد از هر وعده غذایی دهان خود را با یک لیوان آب گرم و یک قاشق چایخوری نمک بشویید تا بقایای غذا از بین برود. این کار را تا یک هفته بعد از عمل ادامه دهید. پس از آن، از شستشوی کلرهگزیدین استفاده کنید. حداقل تا چند روز از نخ دندان یا مسواک برقی استفاده نکنید.
  • 3. رژیم غذایی مناسب را رعایت کنید: اگر کل دهان را ایمپلنت نکردید، سعی کنید با سمتی را که دندان های طبیعی شما قرار دارد بجوید. حداقل یک هفته پس از جراحی از خوردن و نوشیدنی گرم خودداری کنید. سعی کنید مایعات را روی محل جراحی نریزید. در حالت ایده آل، آب زیاد بنوشید. مهمترین چیز این است که از غذاهای سفت و ترد خودداری کنید. تا زمانی که علائم بعد از عمل را احساس کردید از غذاهای نرم استفاده کنید.
  • 4. سیگار و الکل را ترک کنید: سیگار بر بهبود ایمپلنت دندان تاثیر زیادی دارد. به هیچ وجه نمی توانید حداقل 2 ماه پس از جراحی سیگار بکشید. در حالت ایده آل، سیگار را برای همیشه کنار بگذارید. نیکوتین برای منقبض کردن رگ‌های خونی عمل می‌کند که می‌تواند باعث ایجاد اختلال در استخوان‌سازی شود و منجر به عفونت یا شکست ایمپلنت شود. همچنین باید حداقل 72 ساعت پس از عمل از مصرف الکل خودداری کنید. بهترین راه حل این است که حداقل یک هفته از الکل خودداری کنید.
  • 5. برای معاینه برنامه ریزی کنید: معاینات منظم دندانپزشکی نیز کلیدی است. آنها به تشخیص عفونت ها قبل از تبدیل شدن به مشکل کمک می کنند.
  • 6. نگهداری ایمپلنت دندان: به طور مرتب مسواک بزنید و نخ دندان بکشید. شما باید هر روز ایمپلنت های خود را مانند دندان های طبیعی خود مسواک بزنید و نخ دندان بکشید. از یک مسواک نرم و حرکات دایره ای ملایم استفاده کنید و حتماً اطراف پایه هر ایمپلنت را با دقت نخ دندان بکشید. به طور منظم به دندانپزشک خود مراجعه کنید. علاوه بر مراقبت در منزل، باید هر شش ماه یک بار برای تمیز کردن و معاینات حرفه ای به متخصص ایمپلنت مراجعه کنید. از عادت های بد دوری کنید. از ایمپلنت های دندانی خود برای باز کردن بطری ها یا جویدن اجسام سخت مانند یخ یا خوردنی های سخت استفاده نکنید، زیرا این امر می تواند باعث آسیب شود و به طور بالقوه منجر به شکست ایمپلنت شود. سیگار را نیز بهتر است ترک کنید.

به یاد داشته باشید که ایمپلنت های دندانی دائمی هستند و بسیار مهم است که از آنها به خوبی مراقبت کنید. اگر این مراحل را دنبال کنید، در مسیر یک لبخند سالم و ماندگار خواهید بود.

مقالات مرتبط

5/5 - (13 امتیاز)